EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Yakuza 6: The Song of Life

-------------------------------------
-PLAYSTATION 4-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-------------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Tovább folytatódik a japán alvilágot páratlan alapossággal bemutató Yakuza-sorozat, melynek hatodik epizódja Kazuma Kiryu-t, az egykori jakuza-vezért állítja a középpontba, akinek ismét fel kell vennie a harcot régi ellenfeleivel és meg kell védenie klánját a többi bűnbandától.

A Yakuza 6: The Song of Life-ban egy újabb kegyetlen és intenzív kaland vár ránk, melyben a GTA-sorozat mintájára szabadon felfedezhetünk egy komplett japán várost, miközben a sztorit felgöngyölítő küldetések során olyan brutális bunyók és leszámolások részeseivé válhatunk, ami valóban csak a jakuzákra jellemző.

A sorozat korábbi részeihez hasonlóan aYakuza 6: The Song of Life most is óriási szabadságot garantál számunkra, és miközben küldetéseinket teljesítjük, számtalan mellékes teendő vár ránk a városban, így elmehetünk csajozni, vehetünk kisállatot, de akár legendás retro játékokkal is múlathatjuk az időt.

 

  • Ismerdmeg a japán jakuzák brutális és kegyetlen mindennapjait egy a valóságból merítő videojátékban!
  • Bújj Kazuma Kiryu bőrébe, aki hiába akart kiszállni, klánjáért és szeretteiért ismét visszatér az alvilágba!
  • Légy részese intenzív bunyóknak és véres leszámolásoknak, de ne feledd a sztori mellett tonnányi mini-játékkal is elütheted majd az idődet!
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework