EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The Heavy Rain & Beyond Collection

------------------------------------
-PLAYSTATION 4-
-HASZNÁLT JÁTÉK-
------------------------------------
6000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1-2 JÁTÉKOS

 

A lenyűgöző PlayStation 4 játékkonzolnak csak egy bakija van - a PlayStation 3 játékok nem működnek rajta, éppen ezért nagyon sok stúdió újratervezi és PS4-re szabja a legnépszerűbb játékait. Az egyik ilyen cég a  Quantic Dream, ami most nagy dobásra szánta el magát.

Heavy Rain


A Heavy Rain a jól ismert Quantic Dream francia stúdió új projektje, ami olyan címekkel lopta be magát a játékosok szívébe mint az Omikron: The Nomad Soulés a Fahrenheit. A Heavy Rain is egy hasonlóan művészi vállalkozás. Meglehetősen eredeti történettel és lenyűgöző noir hangulattal kecsegtet. A felejthetetlen játékélményt csak fokozza a játék komor hangulata és a karakterek realisztikus viselkedési mintái. A karakterek reakció nagyban eltérnek attól függően, hogy hol vannak, kik ők és mik a körülmények. Négy különböző karakter bőrébe bújva nyomozhatsz a rejtélyes Origami gyilkos után.

Beyond: Two Souls 


A Beyond: Two Soul főszerepében az ismert színésznőt, Ellen Page-t láthatjuk, aki Jodie Holmes-t, a fiatal feleséget játssza. Jodie egy szellemmel áll különleges kapcsolatban, aki különleges képességeket is biztosít a lánynak. A másik fontos karaktert a világhírű művész Willem Dafoe keltette életre. Ő egy titokzatos tudós szerepét öltötte magára, aki a paranormális jelenségeket vizsgáló minisztériumban dolgozik. A játék legfőbb témája két személyiség összekapcsolódása, amely az élethű és részletgazdag történetbe ágyazva azonnal függővé tesz.

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework