EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The Karate Kid

----------------------------------
-NINTENDO NES-
-HASZNÁLT TERMÉK-
----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

 

 

  • 1. szint: A játék azzal kezdődik, hogy Daniel LaRusso harcol az All Valley Karate Tournamentben (az első Karate Kid film csúcspontjának helyszíne). Négy harcoson kell keresztülmennie, hogy továbbjusson a következő szakaszba. Az ellenfél energiasávja növekszik, ahogy a játékos áthalad rajtuk. A végső harcot feltehetően Johnny Lawrence-szel vívják a filmből.
  • 2. szint: Daniel ezután megkezdi a második szintet, amely Okinawában játszódik (a The Karate Kid II. rész elsődleges helyszíne). Ott véletlenszerű gengsztereket kell kiküldenie, akik egy ütésben meghalnak, miközben a szakasz végén a Chozen felé haladnak. Daniel minden egyes elküldött ellenfél után összegyűjthet kis „C” és „D” szimbólumokat, amelyek lehetővé teszik számára, hogy darurúgást és dobütést tudjon használni. Emellett pótolják Daniel energiamérőjét is. Van néhány nyilvánvaló és nem túl nyilvánvaló bejárat is, ahol Daniel dobütéseket és darurúgásokat szerezhet jégtömbök törésével, legyek pálcikával való elkapásával vagy lengő kalapács elől.
  • 3. szint: A játék harmadik szakaszában Daniel olyan szakaszban van, amely majdnem teljesen megegyezik az elsővel (néhány trükkös ugrással) tájfun idején. A tájfun miatt erős szél zavarja a játékos ugrásait, és különféle tárgyak (botok, madarak) repülnek át a levegőben, és veszélyeztetik a játékos energiáját. Plusz pontokért azonban eltalálhatók. A főnök ismét Chozen, és ezúttal egy lány áll a póznán, akit Danielnek meg kell mentenie. Nem kell megverni Chozent, csak megmenteni a lányt.
  • 4. szint: Az utolsó szakasz a tájfun utáni fesztivál. Daniel új ruhát visel ezen a szakaszon, és a véletlenszerű ellenségek most keményebbek, és két találatot kell elejteni. Vannak olyan lándzsás ellenségek is, akiknek még több ütést kell legyőzniük. Az utolsó főnök, ismét Chozen, új csavarral rendelkezik. Most Kumiko maga mellett van a földön, és ha Daniel időnként nem érintkezik vele, a nő lecsúszik az emelvényről és megfullad. Ez elveszett életet fog eredményezni. Ha Daniel sikeresen legyőzi a főnököt anélkül, hogy Kumiko megfulladna, a játékos meglehetősen rövid véget ér. Megjelenik Miyagi úr feje, és úgy néz ki, mintha beszélne, és azt mondaná: „Sikeresen végigvezette Daniel-sant az összes kihíváson, és harcművészetek mesterévé váltál!”

 

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework