EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

WWE 13

-----------------------------------
-NINTENDO Wii U-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

TÖBB JÁTÉKOS

 

Vér, verejték és könnyek kellenek ahhoz, hogy a világ legjobbja legyen. És ha a saját feltételeid szerint akarsz a csúcsra jutni, jobb, ha hozod a hozzáállást, és forradalmat robbantasz ki. Tavaly nyáron egy ember forradalmasította a sport szórakoztatóipart.

A hétfő esti Raw végén egy legendás pillanatban CM Punk felrázta a WWE-t, és egy hős született. Tizenöt évvel ezelőtt a legendás "Stone Cold" Steve Austin forradalmasította a szórakoztatóipart, és könyörtelen Attitude-jával új rajongói generációt indított el. Most egy új keresztes hadjárat áll előttünk, és ez nem egy ikonikus WWE-szupersztárral kezdődik a televízióban, az interneten vagy egy élő eseményen. A WWE '13 küszöbön áll, és itt az ideje, hogy megéljük a forradalmat. A THQ zászlóshajó WWE videojáték-franchise visszatér, hogy az eddigi leghitelesebb, legzökkenőmentesebb és legszenvedélyesebb élményt nyújtsa, még keményebb Attitude-tal bemutatva.

 

  • WWE LIVE: Éld át a WWE élő eseményeinek hangulatát, látványosságát és lelkesedését a figyelemfelkeltő látványos pillanatokon keresztül, beleértve a ringszüneteket és a barikádok összeomlását, valamint a vadonatúj hangrendszert, amelyet úgy terveztek, hogy a WWE videojátékban valaha tapasztalt leghitelesebb és legélénkebb kommentárokat, hangeffekteket és a közönség részvételének szintjét produkálja.

  • ÉLD ÚJRA AZ ATTITŰD KORSZAKÁT: Hallottad a legendás történeteket és tanúja voltál a történelemnek. Most először térhetsz vissza a WWE történetének egy páratlan és úttörő korszakába: a tiszta durvaság, a grandiózus személyiségek és a kolosszális forradalom idejébe a franchise első egyjátékos kampányán keresztül, amely a híres "Monday Night Wars" idején nyolc attitűdhordozóra összpontosít, köztük a WWE Hall of Famer "Stone Cold" Steve Austinra.

  • WWE UNIVERSE 3.0: Irányítsd úgy a virtuális WWE-élményt, mint még soha a franchise népszerű karrier-stílusú módjában, mivel az egyéni döntések a játékmenet során dinamikusan vezetnek be mérkőzéseket, szövetségeket, rivalizálásokat és kiszámíthatatlan pillanatokat a WWE-bajnokká válás útján.

  • PREDATOR TECHNOLÓGIA 2.0: Az új animációkkal, átmenetekkel és módosított vezérléssel hajtott Predator Technology visszatér, hogy intelligens, gördülékeny és magával ragadó WWE-akciót nyújtson, ami a franchise elődjeinél simább játékélményt eredményez.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework