EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Need for Speed: Undercover

-----------------------------------
-NINTENDO WII-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 1, TÖBB JÁTÉKOS

 

Soha nem gondoltad volna, hogy ez így fog alakulni, egy olyan hajsza, ahol te vagy az üldözött és a vadász is. Most be kell ülnöd a volán mögé, és mindent kockára kell tenned, hogy beszivárogj egy könyörtelen nemzetközi bűnszövetkezetbe, és elkapd őket.

A férfi, akit üldözöl, egy mániákus ül a volán mögött, és úgy vezet, mintha az élete múlna a menekülésen, ami talán így is van. Ő az egyetlen, akinél minden válasz megtalálható, amire szükséged van, úgyhogy keresd meg őt. A visszapillantó tükörben lévő rendőrségi járőrök nem fogják megkönnyíteni a dolgodat. Minden tapasztalatodra és minden ügyességedre szükséged lesz, hogy lehagyd a törvényt, elkapd az ellenséget, és kiderítsd az igazságot, ami egyszer s mindenkorra véget vet ennek az üldözésnek.

 

 

  • Go Deep Undercover - vágj bele egy akciódús, üldözésről és árulásról szóló történetbe. Vállalj munkát és versenyezz, hogy bizonyíts, miközben beszivárogsz egy nemzetközi bűnszövetkezetbe és leszámolsz vele.

  • Highway Battle - Küzdj meg a zsarukkal és másokkal, miközben nagy sebességű, több autóval zajló, nagy téttel bíró üldözésekben leszámolsz zsákmányoddal. Az új és jelentősen továbbfejlesztett mesterséges intelligencia-mechanika agresszívebb és intelligensebb zsarukat jelent, akik arra összpontosítanak, hogy gyorsan és minden eszközzel elintézzenek téged

  • Sajátítsd el a nyílt világot - Tépj végig a hatalmas autópálya-rendszeren, és fedezd fel a Gulf Coast Tri-Cities területének nyílt világát, 3 egyedi várossal, amelyeket kiterjedt autópálya-rendszer köt össze.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework