EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Sports Champions 2

-----------------------------
- Playstation 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

Playstation Move kell hozzá!

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer lehetőség: NINCS

Playstation Move támogatás: VAN, nélküle nem működik

 

Egy kis mozgás senkinek sem árt!!

A PS3 Move-hoz készült legnépszerűbb játék végre megkapja méltó folytatását, melyben új játékmódok és kipróbálható sportágak sokasága vár ránk. Egy dolog azonban változatlan maradt: most is elég csupán egy-két óra játék a garantált izomlázhoz!

A Sports Champions 2 kipróbálásával olyan sportágakba nyerhetünk betekintést, mint a síelés, a box, a bowling, a tenisz, a golf vagy az íjászat, így mindenki megtalálhatja saját kedvenceit a minijátékok széles választékában.

Az új Party Play mód segítségével a házibulik kötelező kellékévé válik a játék; bármikor bekapcsolódhat egy-két játékos rajtunk kívül a versengésbe, és kideríthetjük, ki éri el a legtöbb pontot adott időn belül! Ha van elég Move-kontrollerünk, egyszerre akár négyen is versenghetünk a legjobb játékosnak járó trófeáért.

Változatos minijátékok: Minden egyes sportág teljesen eltérő irányítással és stílussal bír, így garantáltan nem fogunk unatkozni egyhamar a játék társaságában!

Részletesebb testreszabási lehetőségek: A Sports Champions 2 részletes beállításainak hála akár saját magunkat is viszontláthatjuk a képernyőn, ahogy golfozunk, síelünk vagy épp íjászkodunk!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework