EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Untold Legends Dark Kingdom

--------------------------------
- PLAYSTATION 3 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

Elmondhatatlan legendák: Dark Kingdom: Dark Kingdom új mércét állít a következő generációs akció-RPG-k elé. Magával ragadó fantasy élményt nyújt a nagyfelbontású grafikával, a drámai történettel és a szívdobogtató harcokkal teli akciódús csatákkal. A briliáns vizuális effektek fantasztikus varázslatokat hoznak létre. Vizuális akció és RPG harc - Vedd át a teljes irányítást minden csatában a láncos közelharci támadások, vagy a varázslatok és különleges képességek széles választékának használatával Co-op és internetes mód - Kalandozz egyedül vagy a barátokkal, teljes többjátékos támogatással.

Játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a next-gen grafikát valódi nagyfelbontású formátumban - Nézd, ahogy a fantázia kibontakozik a vibráló környezeteken, a gyönyörűen megjelenített karaktereken, a részletgazdag lényeken és az intenzív csatákon keresztül.

  • Az egyedülálló fizika alapú játékmechanika segítségével izgalmas módon szaggathatod a környezetet és győzheted le az ellenséget - Üsd az ellenséget a falnak, és nézd, ahogy a földre zuhan!

  • Törj át ládákat, oszlopokat és sziklákat, hogy utat törj magadnak a környezetben -- vagy ragadd meg a lényeket, és használd őket élő, akaratlan fegyverként.

  • Merülj el egy izgalmas történetben, miközben megpróbálsz véget vetni egy gonosz király elnyomó uralmának, amelyet polgártársaidra kényszerített.

  • Válassz három egyedi hős közül, és élvezd a mélyreható karakterfejlődést - Nyisd fel az új varázslatokat és képességeket, gyűjts és szerelj fel egyedi páncélokat és fegyvereket, és még sok minden mást.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework