EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Grand Theft Auto V Premium

-----------------------------
- Playstation 4 -
- ÚJ TERMÉK -
-----------------------------
11000 Ft

Leírás

ÚJ TERMÉK

 

Játékosok száma: 1

Megjelenítési módok: 720p, 1080p, 1080i

Online Multiplayer lehetőség: VAN, Playstation Plus előfizetés kell hozzá

Remote Play: VAN

Kontroller vibráció: VAN

Tárhely szükséglet: 55 GB minimum

 

Újgenerációs konzolokon is bizonyíthat végre a 2013-as év legjobb nyitott világú akciójátéka a Grand Theft Auto V...

A Grand Theft Auto V Premium Edition tartalmazza a teljes Grand Theft Auto V történetet, ingyenes hozzáférést a folyamatosan fejlődő Grand Theft Auto Online játékhoz, továbbá minden játékmenet-bővítést és tartalmat – köztük a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler’s Run és a Bikers csomagot. Tiéd a Criminal Enterprise kezdőcsomag is, amellyel a Grand Theft Auto Online új játékosaként hatalmas előnnyel vághatsz bele bűnözői karrieredbe.

Amelyben Los Santos városába látogatva megismerkedhetünk a határtalan virtuális szabadsággal. A GTA V történetét három főhős, a más és más közegből érkezett, illetve háttérrel rendelkező Franklin, Trevor és Michael oldaláról élhetjük át, akik ugyanolyan őrült kalandokkal kecsegtetnek, mint a sorozat korábbi epizódjainak mára ikonikussá vált főszereplői.

Fedezd fel a döntések és egyedi megoldások folyamatosan megújuló világát Los Santos és Blaine County alvilágának csúcsa felé törve ebben a hatalmas, közös online kalandban. A Criminal Enterprise kezdőcsomaggal a GTA Online új játékosai hatalmas előnnyel vághatnak bele bűnözői karrierjükbe: a legnépszerűbb tartalmak közül válogathatnak, továbbá kapnak 1 000 000 GTA$ bónuszt, amelyet a GTA Online boltjaiban költhetnek el. Így a csomag összértéke külön megvásárolva több mint 10 000 000 GTA$ lenne!

Indíts üzleti vállalkozásokat a Maze Bank West Executive Office kényelméből, végezz fegyvertechnológiai kutatásokat titkos Gunrunning Bunkered falai között, vagy indíts jövedelmező pénzhamisító műveletet Counterfeit Cash Factory pénznyomdáddal.

Hasíts az utcákon 10 brutális járművel, köztük egy izomautóval, motorokkal, a felfegyverzett Dune FAV-val, egy helikopterrel, egy rally autóval és egyebekkel. Kapsz ezenfelül ingatlanokat is 10 garázshellyel, ahol kényelmesen tovább gyarapíthatod gyűjteményedet. Hozzáférést nyersz olyan fegyverekhez, mint a Compact Grenade Launcher , a Marksman Rifle és a Compact Rifle , illetve olyan öltözékek is várnak rád, mint például Stunt Racing külsők, Biker Tattoo tetoválások.

A Grand Theft Auto V hatalmas, szabadon bejárható városában természetesen azt teszünk majd, amihez csak kedvünk van, így a három főhős bármelyikével belecsaphatunk a humort és az alvilágot tökéletesen elegyítő történetbe, de felfedezhetjük Los Santos utcáit is, miközben autókat lophatunk, bankokat rabolhatunk, vagy kipróbálhatjuk a tucatnyi minijáték valamelyikét. Kalandjaink ugyanis ezúttal sem csak az állandó bűnözésről szólnak majd, lévén kipróbálhatunk a játékban különféle sportokat – például a golfot vagy a teniszt –, de elmehetünk vadászni, ejtőernyőzni, sőt még búvárkodni is. Az újgenerációs változat ráadásul extraként kapott egy FPS módot, amivel megújult formában is felfedezhetjük ezt a hatalmas virtuális játszóteret.

A Rockstar Games alkotása természetesen nem véletlenül nyert el annyi „Év Játéka” díjat a múltban, a hatalmas szabadság miatt ugyanis olyan élmények várnak ránk a Grand Theft Auto V-ben, amilyenekkel korábban még soha, sehol sem találkozhattunk. Az élő és lélegző várost ráadásul már nem csak egyedül fedezhetjük fel, hanem a többjátékos módnak köszönhetően barátainkkal is. A GTA Online szinte egy második játéknak tekinthető a GTA V keretein belül, amelyben tovább csökkennek a határok, így együtt bandázhatunk, rabolhatunk, fosztogathatunk és versenyezhetünk is az ismerőseink oldalán, miközben az online világ egyik legrettegettebb bűnözőjévé válunk.

  • Itt az idő, hogy újgenerációs formában is megismerd a Grand Theft Auto V-öt!
  • Fedezd fel Los Santos bűntől hemzsegő városát a három főhős, a nagyszerű kaland, az óriási szabadság és a felejthetetlen élmények társaságában!
  • Ha meguntad a kampányt, csatlakozz a GTA Online névre keresztelt többjátékos módhoz, szerezz barátokat és alkoss egy saját bandát!
  • A PlayStation 4 és Xbox One változatban nemcsak újgenerációs grafika, hanem exkluzív tartalmak is várnak rád, mint például az FPS mód, aminek segítségével bármikor átválthatsz belső nézetbe!
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework