EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Sony Playstation 4 VR Headset + Kamera

--------------------------------
- Playstation 4 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
70000 Ft
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Playstation 4 VR Headset

Készülék típusa: VR szemüveg

Szenzorok: Giroszkóp, gyorsulásmérő

Kijelző típusa: OLED

Össz. Felbontás: 1920 x 1080 pixel

Felbontás / szem: 960 x 1080 pixel

Kijelzőméret: 5.7 col

Vízszintes látószög: 100 °

Képfrissítés: 120 Hz, 90 Hz

Csatlakozók: HDMI, USB

 

  • Fedezz fel új világokat - Ne csak játssz. Éld át a játékot.. Abban a pillanatban, hogy felveszed a PlayStation VR-t, a játékokat egy egészen új módon élheted át PlayStation 4-en. Az akció kellős közepébe kerülsz, és az izgalmas világok minden egyes részletét felfedezheted - mindvégig úgy érzed majd, mintha személyesen lennél ott a játékban. 
  • Sosem állunk egyhelyben - PlayStation innováció. A PlayStation mindig is a képzeletünket felülmúló élményekről szólt, a 3D játéktól kezdve a kibővített valóságig. Ez az örökség most egy újabb nagy lépést tesz előre a PlayStation VR-nak köszönhetően. Most beléphetsz a képernyő mögé és új módokon fedezheted fel a játékokat. 
  • Játszd, éld át - Mintha ott lennél. Játszottál olyan címekkel, amiktől elvesztetted az időérzékedet. De mi a helyzet azokkal a játékokkal, amelyekkel elfelejted, hogy hol vagy Ezt teszi a PS VR: elvisz olyan világokba, amelyeket eddig nem tapasztalhattál meg. 
  • Van PS4-ed - Készen állsz a PS VR élményre. Csak csatlakoztasd és játssz. A PS VR-t a PlayStation 4 működteti, így csak össze kell kötnöd őket, és már indulhat is a kaland teljesen új világokba. Fontos információ: a használathoz szükséged lesz egy PS4 rendszerre és PlayStation Camera készülékre. A PS4, DUALSHOCK 4 és PlayStation Camera külön vásárolható meg. 
  • A játék határainak áttörése. A beépített egyedi, 120Hz-es OLED kijelzőnek köszönhetően, amely 360 fokos látványt és valódi 3D hanghatást kínál, a PS VR olyan módokon segít elmerülni a játékban, amelyekre korábban nem is gondoltál volna. Többek között olyan PS VR címek várnak, mint a RIGS Mechanized Combat League és a VR Worlds. 
  • Mindenkire tervezve - Úgy fogod érezni, mintha rajtad sem lenne. A PS VR headset úgy lett kialakítva, hogy annyira kényelmes és könnyű legyen, amennyire csak lehetséges. Egyszerűen fel- és levehető, a fejpánt pedig igény szerint testre szabható, így bárki kényelmesen használhatja. 
  • Játssz másokkal - Merüljetek el közösen a játékban. Játssz másokkal közösen vagy egymás ellen a PlayStation VR közösségi funkciójának használatával. Vetítsd ki a TV képernyőre, amit épp látsz a PlayStation VR kijelzőjén, így mások is becsatlakozhatnak a játékba.

 

Playstation 4 Kamera

Gyártó: SONY

Modellszám: PS719845256

Szín: Fekete

  • Nem csak a PlayStation 4 rendelkezik jóval erősebb hardverrel elődjéhez képest, hanem a mellé vásárolható kamera is, mely teljesen újfajta játékélményt tesz lehetővé. Táncolós játékok, mozgás alapú alkotások, családi minijáték-gyűjtemények - a PlayStation Camera szó szerint nem ismer lehetetlent! 
  • A PlayStation Camera-val egy csapásra elfelejthetjük a hagyományos értelemben vett kontrollereket, és testünk mozdulataival, sci-fi filmekbe illő módon navigálhatunk a különböző menürendszerekben és játékokban. Fontos megjegyezni: míg az Xbox One esetében a Kinect kötelező jelleggel bír, addig a PS4-nél a kamera csupán kiegészítő termékként szolgál. 
  • A PS4-es kamera a korábbi mozgásérzékelőknél sokkal pontosabb, részletgazdagabb mozgáskövetést biztosít, a széles látoszögű lencsék miatt egyszerre több barát, családtag vagy egyéb játékos is "belefér a képernyőbe", így a többszereplős játéknak sincs akadálya.
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework