EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Starlink Battle for Atlas

----------------------------------------------
- PLAYSTATION 4 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------------------------
10000 Ft
Nincs kép beállítva

Leírás

Tedd izgalmasabbá kalandod és arass győzelmet kreatívan a Lance űrhajó csomaggal! Ez a csomag tartalmazza a Hunter Hakka pilótát egyedi pilóta képességével, a Lance űrhajót és az Imploder fegyvert. Ezen moduláris játékok kombinálásával a körülményekhez alkalmazkodva felülkerekedhetsz a kihívásokon Atlasz megmentése közben!

Hunter Hakka egy spirituális harcos és volt titkosszolgálati katona. Sztoikus, de nyugodt és gondoskodó. Ő az Iniciatívában az értelem hangja, akinek jelenléte még a legrázósabb helyzetben is lehűti a kedélyeket. Űrhajója, Lance a titkosszolgálat Hunter által használt katonai repülőgépei mintájára készült. Ez a fürge harcigép légi ütközetekre lett optimalizálva: gyors, könnyen manőverezhető és nehezen észrevehető a fekete űrben. Az Imploder a gravitáció alapú fegyverek csúcsa. A szuperpozícionált tömeg technológiát alkalmazva apró szingularitásokat hoz létre, majd egyenes tengelyen keresztül továbbítja őket a célpontok felé.

Az űrhajó, pilóta és fegyver csomagok használatához a Starlink: Battle for Atlas kezdőcsomag szükséges. A Starlink moduláris játékok kizárólag a Starlink: Battle for Atlas játékkal és kontroller állvánnyal használhatók PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

A Starlink: Battle for Atlas keretében egy csillagközi pilótákból álló hős csapatot vezetve kell felszabadítanod az Atlasz csillagrendszert. Az innovatív moduláris játékok segítségével egyedi űrhajókat építhetsz, majd alakíthatod őket kedvedre valós időben új lehetőségekért, az előtted álló kihívásokhoz alkalmazkodva ebben az epikus, nyílt világú kalandban.

Hogyan használhatod moduláris játékaid Csatlakoztasd moduláros játékaid a kontroller állványodhoz és nézd, ahogy valós időben életre kelnek a játékban! Építsd meg saját űrhajód a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták széles kínálatából, majd kerekedj felül minden kihíváson!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework