EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Sony Playstation Move kontroller 1 pár

--------------------------------------------------------
- PLAYSTATION 4 Move KONTROLLER -
- ÚJ TERMÉK -
-------------------------------------------------------
50000 Ft
Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva

Leírás

ÚJ TERMÉK!

 

EGY ÉV GARANCIA!

A csomag 2 darab kontrollert és töltőkábelt tartalmaz!

 

Sony Playstation Move Controller twinpack/szett

Készülék típusa: Move kontroller

Gyártó: Sony

 

A Sony Playstation VR Move lehetőségek széles skálájával bővíti a virtuális valóságot a hagyományos kontrollerrel szemben. Célozz, szedj össze tárgyakat, használd ki teljes mértékben a környezetedet!

A szabadkezes irányításnak köszönhetően a virtuális valóságban még realisztikusabb élmények várnak rád. Akár autózni, akár lőni szeretnél, a Move pontosan követi a mozdulataidat és az elhelyezkedésedet, elősegítve ezzel a precíz játékot. A két kényelmes kontroller lehetővé teszi, hogy bármit is teszel virtuálisan, az olyan legyen, mint a való életben.

Egészítsd ki konzolodat a VR Move kontrollerekkel a még valósabb élményért!  Könnyű kezelhetőség, nagy precizitás és önfeledt szórakozás vár a felújított irányítókkal!

Hozd mozgásba magad és a játékaidat! A Sony PlayStation Move kontrollerrel gyorsan és pontosan vezérelheted mozgásérzékelős játékaidat, illetve számos PlayStation VR címet is.

A Sony technológiája megbízható, késésmentes, azonnali irányítást tesz lehetővé, így teljesen beleélheted magad a kalandba.

A Twin Pack-ban egyszerre két Move kontrollert is megvásárolhatsz kedvező áron, így egy barátoddal az oldaladon játszhatsz, vagy bizonyos játékokat egyszerre két kezeddel is vezérelhetsz.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework