EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

SONY PlayStation 5 kontroller ÚJ

-----------------------------
- PLAYSTATION 5 -
- ÚJ TERMÉK -
-----------------------------
26000 Ft

Leírás

A népszerű PlayStation 5 játékkonzol új generációja természetesen egy teljesen új kontrollerért kiált, amely meg is érkezett és a DualSense nevet kapta. És vajon melyek a legfontosabb funkciói? A vezérlőt haptikus visszajelzéssel szerelték fel, be lehet állítani adaptív ellenállási erőt az L2 és R2 gombokhoz, a mikrofonhoz, az adaptív ravaszokhoz, azonban a fejlesztők megtartották a vezérlők hagyományos elrendezését.

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller beépített akkumulátorát az USB-C porton keresztül töltheted fel.

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controllerbe integrált kiváló minőségű hangszórók közvetlenül a te hangodat továbbítják. Az integrált mikrofonnal kommunikálhatsz a csapattársaiddal is.

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller beépített gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az intuitív mozgásvezérlés használatát a különféle játékoknál.

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller egyik kulcsfontosságú újítása a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan is működik? Például versenyjátékok során hű ellenállást biztosít autóvezetéskor (különféle akadályok áthaladásakor stb.). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és kisebb változtatásokat hajtottak végre a fogantyúkon. 

A vonzó új PlayStation 5 DualSense Wireless Controller újdonságai tartalmazzák az adaptív ravaszokat, azaz a hátul található L2 és R2 karokat. Az adott játékhelyzetek beállításainak megfelelően állítható merevséget kínálnak. Például autószimulátorokban a fojtószelepet vezérlő ravasznak más az ellenállása, ha síkságon, dombon vagy nehéz terepen haladsz. Ez mindenképpen érdekesnek hangzik!

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller integrált mikrofonjával kommunikálhatsz a csapattársaiddal, és a töltést most az USB-C csatlakozó biztosítja. A mikrofonnak köszönhetően nincs szükség mikrofonnal ellátott fejhallgató viselésére. 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework