EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Hired Gun

---------------------------------
- PLAYSTATION 5 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

FPS, KALANDJÁTÉK, PLATFORMJÁTÉK, ADVENTURE

 

A Warhammer 40,000 világa újra itt van, ahol ezúttal Necromunda bolygójára látogathatsz el a Necromunda: Hired Gunban.

Ezúttal a StreumOn stúdió jóvoltából térsz vissza kedvenc világodba. A csapat FPS nézetben eleveníti fel a szériát, melyben a gyors harcokhoz a megfelelő zenét adja, így igazán jó érzés végezni a bérgyilkos feladatokat. Munkában nem lesz hiány, számtalan ellenfél várja, hogy elintézhesd. Ehhez a játék számtalan fegyvert és fejlesztést kínál, mellyel csak még élvezetesebbé, változatossá és taktikussá teszi a harcokat. Ragadj fegyvert vállald el a megbízásokat és légy Te a legjobb bérgyilkos!

Pörgős zene és intenzív harcok, a Necromunda: Hired Gun-ban nem lesz időd pihenni a csaták között!

A bolygón megtalálható városokban hatalmas épületek vannak, melyek szintekre vannak osztva. A legmagasabban élnek a gazdagok és így lefelé haladva egészen az aljáig, ahol az élet már fabatkát sem ér és a létért folytatott harc minden törvényt felül ír. Itt ezen a szinten él a főszereplő is, aki egy fejvadász. Az egyik megbízása kis híján az életébe került, így most mindent megtesz, hogy felkutassa a tetteseket és a legnagyobb kárt okozhassa nekik. Olyan képességekkel rendelkezel, mint a dupla ugrás, falon futás és a kampóval való átlendülés. Képes vagy ugrás közben is lőni, ezzel színesítve a taktikai harcot. Ahogy haladsz előre úgy használsz majd egyre több fegyvert, melyeket képes vagy fejleszteni, ezzel megváltoztatva a kinézetüket is. Az augmentációidat is képes vagy fejleszteni ezáltal lehetőség lesz lelassítani az időt vagy elektromos kisüléseket okozni. Meghatározott időközönként lehetőséged van behívni hű kutyatársadat is, Cyber Mastiff-et. Képes megmutatni hol rejtőznek ellenfeleid, de akár harcba is küldheted, aki örömmel ugrik rá és tépi szét áldozatait, míg az ideje le nem jár. Eb társad értékeit is képes vagy fejleszteni, ezzel megváltozik külseje, így egy igazán ijesztő fenevad boldog tulajdonosa lehetsz.

Ha te is szereted az intenzív, gyors harcokat, ahol mindig mozgásban kell lenned és ehhez a legmegfelelőbb zenét hallhatod, akkor állj be Te is bérgyilkosnak és iktasd ki rosszakaróidat!

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework