EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Devil May Cry 5

----------------------------------
- PLAYSTATION 5 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------------
8000 Ft

Leírás

A Capcom igazán stílusosan kezdi az új konzolgenerációt a Devil May Cry 5 Special Edition-nel. A nagy múltra visszatekintő kiadó első újgenerációs címeként a Devil May Cry 5 Special Editionaz új konzolok erejének köszönhetően új funkciókkal és játékmódokkal megpakolva érkezik, valamint a sokak által kért játszható Vergil karakterrel.

Emeld új szintre a stílusos akciót Dante régi riválisa és ikertestvére, Vergil szerepében.

Új játékmódok–Tedd magad próbára a Legendary Dark Knight mód és a Turbo mód egyedi kihívásaival szemben.

Legendary Dark Knight mód: Az extra kihívásra vágyó rajongók próbára tehetik képességeiket és stílusukat őrületes mennyiségű ellenféllel szemben a LegendaryDark Knight módban.

Turbo mód:Az adrenalinfüggők reakcióidejük határait feszegethetik a megnövelt sebességű Tubro módban, ami 20%-kal növeli a játékmenetütemét amég gyorsabb és gördülékenyebb kombólehetőségekért.

Bloody Palace–Nézz szembe az eredetileg a Devil May Cry 5 megjelenést követő ingyenes tartalmaként kiadott Bloody Palace szintjeinek egyre növekvő kihívásaival. Csak a legügyesebb démonvadászok fognak feljutni a csúcsra, hogy szembenézzenek a végső kihívással. Magas oktánszámú stílusos akció–Játssz négy különböző karakterrel: Nero, Dante, V és a frissen hozzáadott Vergil.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework