EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

LEGO Indiana Jones - The Original Adventures

--------------------------------------------
-PLAYSTATION PORTABLE-
-HASZNÁLT TERMÉK-
--------------------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 1 JÁTÉKOS

 

A LEGO Indiana Jones: The Original Adventures a LEGO szórakoztató és kreatív felépítését ötvözi az eredeti filmes kalandok eszével, merész és megállás nélküli akciójával, amelyek mindenhol lenyűgözték a közönséget (Indiana Jones és az elveszett bárka rablói, Indiana Jones valamint a Végzet temploma és az Indiana Jones és az utolsó keresztes hadjárat). A LEGO Indiana Jones az eredeti kalandok sajátos nyelvezetével követi Dr. Jones menekülését Dél-Amerika dzsungelében India hegycsúcsaira. A rajongók építkezhetnek, harcolhatnak és verekedhetnek kedvenc filmes pillanataikon, kezdve Indy kígyókkal való összefonódásától a lendületes sziklafuttatásig.

Természetesen a popkultúra legikonikusabb régésze átvészeli a klasszikus pillanatokat számos mellékszereplő segítségével, köztük Marion Ravenwood és Short Round segítségével. A játékosok több mint 60 játszható karakter testrészeit is összekeverhetik, hogy új hősöket alkossanak, akárcsak a legkelendőbb LEGO Star Wars játékokban.

 

  • Mindenki kedvenc fedorát viselő hőse idén májusban visszatér a mozikba Indiana Jonesban és a Kristálykoponya Királyságában, a családok pedig a LEGO Indiana Jones-szal ünnepelhetik az eredeti filmek humorát és izgalmát.
  • A pofátlan humor a klasszikus Indiana Jones jelenetek és elemek komikus újraértelmezésével mutatja be az Eredeti kalandokat olyan módon, ahogyan csak a LEGO képes feldobni.
  • Használd Indy jellegzetes ostorát többcélú eszközként, hogy támadj, hatástalaníts, átlendülj a réseken, aktiváld a karokat, és lépj kapcsolatba a LEGO tárgyak és rejtvények világával.
  • A LEGO Indy karakterek most először merülnek el teljesen környezetükben; úszni, mászni, sziklapárkányokon átmenni, tárgyakat felvenni és hordozni.
  • Használj különféle fegyvereket a környezetből, hogy harcolj az ellenségekkel (pl. székek, fegyverek, kardok, palackok).
  • Nyiss ki több mint 60 játszható karaktert, köztük gazembereket és mellékszereplőket (Marion Ravenwood, Short Round, Rene Belloq, Willie Scott, Marcus Brody, Jones Senior és Mola Ram).
  • A karakterspecifikus képességek közé tartozik a Satipo által végzett feltárás, Marcus Brody egy esernyőcsúszda és Marion Ravenwood által a majom hozzáférés.
  • Hozz létre egyedi játszható karaktereket, mint Sallah Scott vagy Mola Round az összes játszható karakter LEGO testrészeinek összekeverésével és párosításával.
  • Fedezze fel a világot, és oldjon meg olyan rejtvényeket, amelyek kreatív gondolkodásra ösztönöznek csapatmunka és egyedi építési helyzetek segítségével, amelyek csak a LEGO világban lehetségesek.
  • A kooperatív játékmenet arra ösztönzi a szülőket, hogy szórakoztató és humoros módon osszák meg gyermekeikkel Indiana Jones örökségét.
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework