EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Ultimate Action Triple Pack

------------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
------------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Az Ultimate Action Triple Pack tartalmazza a Just Cause 2, a Sleeping Dogs és a Tomb Raider játékokat - itt nincs szükség finomkodásra vagy tompa léptekre, robbantsd át magad trópusi szigeteken és városi tájakon egyaránt!

A játék főbb jellemzői

  • Az Ultimate Action csomag tartalmazza a Just Cause 2-t, a Sleeping Dogs-t és a Tomb Raider-t - itt nincs szükség finomkodásra vagy tompa léptekre, robbantsd át magad trópusi szigeteken és városi tájakon egyaránt!

  • TOMB RAIDER - Miután egy brutális vihar elpusztítja a hajót, amelyen utazott, egy rémült fiatal nőt egy ismeretlen parton sodor a partra a víz. Egyedül, de nem egyedül csak egy célja van, túlélni a dolgot

  • SLEEPING DOGS - A játékosok Wei Shen beépített zsaru szerepébe bújnak, akinek az a feladata, hogy belülről buktassa le a világ egyik legfélelmetesebb bűnszervezetét, ahol a hűség és árulás hihetetlen története bontakozik ki.

  • JUST CAUSE 2 - A rivális bandák háborút vívnak, miközben egy kegyetlen diktátor elnyomó és korrupt rendszert működtet saját népe ellen; meg kell találnod mentorodat, aki eltűnt információval és milliós készpénzzel, ami erőszakos események láncolatát indítja el.
     

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework