EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Tomb Raider

---------------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
---------------------------------------
6000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Tomb Raider egy akció-kalandjáték, amely megismerteti a játékosokat minden idők egyik legazonosabb videojáték-ikonjának, Lara Croftnak az eredetével. A játékban a túlélés, a lopakodás, a közelharc és a távolsági harc, valamint a felfedező játékmenet keveredik, miközben a fiatal Lara Croft kénytelen túllépni az általa ismert határokat, hogy túlélje és feltárja egy elfeledett sziget sötét történetét. Eközben felszabadítja a benne rejlő kalandort. A játék további jellemzői: ismert és új fegyverek, fejleszthető tárgyak, változatos játékkörnyezetek, valamint emberi és állati ellenségek.

 

  • Tomb Raider Rebooted - A Tomb Raider új verziója a játék sorozat ujraindítását szolgálja mind az új generációs játékosok, mind a régi rajongók számára.

  • Lara Croft eredete - A Tomb Raider a sorozat legkorábbi klasszikus játékai előtt játszódik, és Lara Croft eredettörténetét mutatja be, részletesen bemutatva a bizonytalan fiatal nőből szupersztár kalandorrá válását.

  • Változatos játékmenet - A játék többféle játékmódot is tartalmaz, beleértve a túlélést, a lopakodást, a közelharcot és a távolsági harcot, a felfedezést és még sok mást.

  • Fegyverek - Különféle fegyvereket használhatsz, többek között íjat és nyilat, jégcsákányt és pisztolyt.

  • Xbox LIVE eredmények - Növeld az Xbox LIVE játékos pontszámodat, miközben Lara az emberi kitartás határait feszegeti, és feltárja egy elfeledett sziget sötét történetét.

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework