EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Tales of Vesperia

----------------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
----------------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

Hatalmi harc kezdődik egy ősi technológiától, a blastia-tól függő civilizációban és az azt irányító birodalomban. Két, külön utakon járó barát sorsa összefonódik egy epikus kalandban, amely mindenki létét fenyegeti. A Tales of Vesperia az első Tales RPG megjelenése nagy felbontásban, a sorozatban eddig nem látott részletességgel és grafikával. A valós idejű csaták most minden eddiginél izgalmasabbak a korlátok túllépésével, a végzetes csapások, a kombinációk és a burst artes elszabadításának lehetőségével. A nagyra becsült szerepjáték-sorozat következő evolúciója Xbox 360-ra érkezik.

 

  • Next Gen látvány és hangok - Az első Tales RPG játék nagyfelbontású grafikával, televíziós minőségű animációval és Dolby surround hangzással.

  • Továbbfejlesztett valós idejű harcrendszer - Új finomítások és kiegészítések a Tales védjegyévé vált valós idejű harcmotorhoz, így minden idők legakciódúsabb, legdinamikusabb RPG harcaihoz.

  • Rajongók kedvenc karaktertervei - A karaktereket a híres mangaművész, Kosuke Fujishima tervezte, aki a népszerű sorozat Ah! My Goddess, Sakura Taisen és You're Under Arrest (Letartóztatva vagy) című filmekért felelős.

  • Magával ragadó megjelenés és érzés - Részletes környezetek, animáció és olyan művészi stílus, mintha rajzfilmet játszanál.

  • Drámai történet - Egy fiatal hős lebilincselő története, aki az igazság, a bizalom és a barátság kereséséért küzd, és minden lépésnél váratlan fordulatokkal és fordulatokkal van tele. A Tales egy évtizede - Az első játék, amellyel a Tales 10 éves évfordulóját ünnepeljük.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework