EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The Evil Within

----------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

Egy borzalmas tömeggyilkosság helyszínén végzett nyomozás során Sebastian Castellanos nyomozó és társai egy titokzatos és hatalmas erővel találkoznak. Miután látja a rendőrkollégák lemészárlását, Sebastiant rajtaütik és eszméletlenre ütik. Amikor felébred, egy zavart világban találja magát, ahol szörnyű lények kóborolnak a holtak között. Az elképzelhetetlen terrorral szembesülve és a túlélésért küzdve Sebastian ijesztő utazásra indul, hogy megfejtse, mi áll e gonosz erő mögött.

 

  • A Pure Survival Horror visszatér; Shinji Mikami, a túlélőhorror atyja visszatért, hogy egy hátborzongató, kísérteties narratívába csomagolt új játékot rendezzen. A feszültség és a szorongás drámaian fokozódik, ahogy felfedezed a játék megkínzott világát.

  • Brutális csapdák és csavaros lények; Szembe kell nézned az elképzelhetetlen borzalmakkal és kegyetlen csapdákkal, miközben a túlélésért küzdesz az elsöprő esélyekkel szemben. Fordítsd a gonoszt önmaga ellen, ha ugyanazokat az ördögi eszközöket használod a lehengerlően halálos lények ellen.

  • Ismeretlen fenyegetések egy bizonytalan világban; Titokzatos és gonosz félelmek fenyegetnek egy olyan világban, amely torzul és csavarodik körülötted.

  • A horror új arca; Kiválóan kidolgozott környezetek, borzalmas szorongás és egy bonyolult történet fonódik össze, hogy egy olyan magával ragadó világot hozzon létre, amely a játékosokat a feszültség csúcsára juttatja.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework