EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The King of Fighters XII

-----------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1, TÖBB JÁTÉKOS

 

A King of Fighters XII egy tiszta arcade verekedős játék. Mint a franchise néhány más kiadása, ez sem tartalmaz történetet, ehelyett a jól bevált 3 a 3 elleni, öt körös csapatharc játékmechanikára koncentrál. A történet hiánya messze nem hátrány, hanem a harci mechanikába játszik bele, mivel megszünteti az uralkodó történethez kapcsolódó hivatalos csapatokat, ami a korábbi kiadásokban veszélyeztette a csapatba felvehető karaktereket. Emellett a játék új harci elemeket is tartalmaz, köztük a "Critical Counter" rendszert, amely további összekapcsolt támadások és befejező mozdulatok lehetőségét nyitja meg, amikor a játékosok hatékony ellenütéseket mérnek az ellenfél támadását követően, valamint a "Clash Timing"-et, amely egy olyan töréshatás a küzdelem során, amely szétválasztja a harcosokat, ha pontosan ugyanakkor mérnek ütéseket egymásra.

 

   Több mint 20 játszható harcos a The King of Fighters franchise történetéből, kifejezetten Next-Gen konzolokra átdolgozva, köztük a konzol exkluzív karakterek, Mature és Elizabeth Blantorche.

  • Klasszikus The King of Fighters 3 a 3 elleni csapatharc, amely mostantól lehetővé teszi, hogy tetszőleges karakterekből álló csapatot hozz létre.

  • A "Critical Counter" rendszer, amely további összekapcsolt támadások és befejező mozdulatok lehetőségét nyitja meg, amikor a játékosok hatékony ellenütéseket mérnek az ellenfél támadására válaszul.

  • "Clash Timing" töréshatás, amely szétválasztja azokat a harcosokat, akik pontosan ugyanabban az időben mérnek ütéseket egymásra.

  • Visszatérés a sorozat szokásos négygombos elrendezéséhez, amellyel a játékosok nemcsak támadni tudnak, hanem könnyebben tudnak szökdécselni, hátrálni és gurulásokat végrehajtani, miközben kitérnek.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework