EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Hitman: Blood Money

-----------------------------------
-XBOX 360-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-----------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

A Hitman: Blood Money ismét a játékosokat a világ legnagyobb bérgyilkosának, a 47-es ügynöknek a szerepébe helyezi. Amikor a 47-es ügynök bérgyilkos cégétől, a The ICA-tól szisztematikusan kiiktatják a gyilkosokat sorozatos találatok során, úgy tűnik, egy nagyobb, erősebb ügynökség lépett be. a csetepaté. Érzékeli, hogy ő lehet a következő célpont, 47-es ügynök Amerikába utazik, ahol gyilkosságra készül.

Üdvözöljük az USA-ban: A 47-es ügynök az Egyesült Államokba tart, és halálos megállókat tesz olyan ikonikus helyeken, mint Las Vegas, New Orleans, Los Angeles és Mississippi.

- Teljesen új játékmotor: Mostantól számos új mozdulattal, beleértve a balesetek előidézésének és a holttestek ártalmatlanításának lehetőségét, valamint az újrafejlesztett NPC- és AI-rendszert, a bérgyilkosok világa soha nem volt még valósághűbb.

- Új Blood Money System: Használja nehezen megkeresett pénzét a sajtó megvesztegetésére, és távolítsa el képét a reggeli újságból. Vagy testreszabhatja és fejlesztheti fegyvereit, hogy megfeleljen a személyes merényletstílusának. A választás rajtad múlik.

- Assassin Rivalry: A 47-es ügynök a bérgyilkosok rivális ügynökségével áll szemben, akik magas árfekvésű célpontok kivédéséért versengenek, és akár maga is elsődleges célponttá válhat.

- Rookie Training: Új a merényletek világában? Az új újonc mód és a nehézségi szintek minden szükséges képzést megadnak.

- Környezeti veszély: Dobj le egy felbecsülhetetlen értékű csillárt vagy használj távoli bombát. Az új baleseti rendszer nagyobb szabadságot tesz lehetővé a célpont eltávolításának módjának megválasztásában.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework