EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Crackdown

--------------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------------
2000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK 

 

A békés várost ellepték a bűnözők. Fosztogatnak, a lakosokat zaklatják, fittyet hánynak a törvényre és a rendre.

Három hatalmas bűnbanda felosztotta maga között a város egyes szigeteit, és rettegésben tartják az ártatlan állampolgárokat. A rendőrség tehetetlen, ezért egy új, eddig nem alkalmazott módszert próbál ki. Genetikailag módosított szuperrendőröket hoz létre, hogy rendet tegyenek a városban.

Te egy ilyen szuperképességű rendfenntartót alakítasz, feladatot, hogy leszámolj a három banda vezetőivel, egytől egyig.

A Crackdown egy hatalmas, teljesen nyílt és szabadon bejárható várost tár a játékos elé, aki szó szerint azt csinál benne, amit akar. Oda lehet menni és arra a bandavezérre lehet támadni, ahová és amelyikre a játékos akar. Nincs megkötve semmi, minden a játékos képességein múlik. További érdekesség még, hogy nemcsak vízszintesen, de függőlegesen is lehet közlekedni a városban. A szuperügynök ugyanis képes felmászni a legkisebb kapaszkodókon, több méter magasra képes ugrani, hihetetlen gyorsan fut, és rendkívül erős.

A játék során fejlődik a karakter, egy teljesen kifejlett ügynök pedig házakat ugrik át, sportautókat ér utol, buszokat és olajtartályokat képes dobálni játszi könnyedséggel. Az ügynök szuperjárműveket is kap, melyek gyorsasággal, erővel és manőverezőképességgel tűnnek ki a tömegből.

Extra erős fegyverarzenálját és képességeit kihasználva az ügynök feladata, hogy minden bandavezérrel végezzen a városban. Ha nem akarsz bandák után kajtatni, a Crackdown akkor is sok szórakozást nyújt. Ha már kigyönyörködted magad a képregényszerű város szépségeiben, lehetőséged van extra küldetésekben részt venni autóval, például versenyeken vagy kaszkadőrmutatványokban.

A városban 500 agilitást fokozó gömb, valamint 300 rejtett gömb van elhelyezve, ezeket is gyűjtheted, amelyek napokra, sőt, hetekre is lekötnek. Hatalmas robbanások, intenzív akció, tökéletes szórakozás, ez a Crackdown. 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework