EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Mortal Kombat

--------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
--------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Készülj fel a Mortal Kombat diadalmas visszatérésére. A franchise teljes újraindítása, ez a legújabb változat a teljesen új, érett, harcosokra szabott játékmenetet ötvözi a mély történetmóddal, a továbbfejlesztett grafikával és játéktechnológiával, valamint az új játékmódokkal, hogy olyan Mortal Kombat játékélményt teremtsen, amilyen még nem volt. A funkciók részletei: az eredeti versenyre visszavezető történet, 4 játékos tag-team kombat, a korábbi kiadásokban elképzelhetetlen grafikai részletességgel bemutatott végzetes események, továbbfejlesztett online funkciók és még sok más.

Mortal Kombat, amely szó szerint meghatározta az érett játék kategóriáját, diadalmasan tér vissza erőszakos gyökereihez az eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb részben. A verekedős játékok játékosai megkapják azt a Mortal Kombatot, amire már régóta vágytak, a Fatalities pedig minden eddiginél részletesebben lesz bemutatva.

A játék főbb jellemzői

  • Érett bemutató - A végzetes dolgok diadalmasan térnek vissza eredeti erőszakos formájukban, ahogy a Mortal Kombat megadja a rajongóknak azt, amire vágytak. Az MK történetének legfejlettebb grafikus motorjával soha nem látott grafikai részletek kerülnek bemutatásra.

  • Teljesen új játékmenet - Visszatérve a klasszikus 2D-s harci síkhoz, az érett megjelenítéshez és az akár 4 játékos tag-team kombathoz; a Mortal Kombat egy teljesen új harci mechanikát vezet be, amely egyszerre elérhető és biztosítja azt a mélységet, amelyet a harci játékok játékosai keresnek.

  • Mély történetmód - A Mortal Kombat a legmélyebb történetmódot kínálja minden verekedős játék közül. A játékosokat visszaviszi az eredeti Mortal Kombat versenyre, ahol megpróbálják megváltoztatni a múlt eseményeit, hogy megmentsék a jövőt.

  • Grafika és technológia - A karakterek, a környezet és a végzetes események még soha nem voltak olyan véres részletességgel bemutatva, mint ebben a következő generációs Mortal Kombatban. A belső szervektől kezdve a "legrealisztikusabb" véreffektekig a Kombat még sosem nézett ki ilyen jól.

  • Új játékmódok - A továbbfejlesztett online funkciókészlet mellett a Mortal Kombat bevezeti a Co-op arcade módot és számos további, a következő hónapokban bejelentésre kerülő módot.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework