EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

NHL 10

---------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
2000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Lépj a jégre, miközben a törölközőt lengető tömeg fülsiketítő hangja lángra lobbantja az arénát, miközben egy egész franchise reménye és több ezer rajongó álmai a te válladon nyugszanak. Fizikai stílust alkalmazva vagy fineszes játékkal bizonyítsd be, hogy elég kemény vagy ahhoz, hogy a világ legképzettebb hokijátékosai ellen küzdj a végső díjért - a Stanley Kupa bajnoki címéért. Inspiráld a csapattársaidat, vigyél egy franchise-t, és írj történelmet az NHL 10 játékkal.

A játék főbb jellemzői

  • Új Battle for the Cup mód - Tapasztald meg az NHL rájátszás intenzitását. Játszd át a sérüléseket, félemlítsd meg a riválisokat, és párosítsd össze a sorokat, miközben a történetek az egész sorozaton átívelnek.

  • Építsd fel a Stanley Kupa bajnokát - A teljesen új GM módban amatőröket fürkészhetsz, játékosokat tehetsz eladási blokkba, alkalmazhatsz stábot, és tapasztalati pontokat gyűjthetsz, hogy legendás GM-mé válj.

  • Csata a palánkokon - Védd a korongot a testeddel, rúgd át a csapattársaknak, vagy szorítsd az ellenfeled a palánkokhoz a teljesen új palánkjáték-motorral.

  • Teljesen új, első személyű harc - Változtasd meg a lendületet az NHL-es enforcerrel való ütésekkel. Rángasd meg az ellenfél mezét, hogy előnyhöz juss - a sípszó előtt vagy után.

  • Légy a végső profi - Javítsd a draftstátuszodat a prospects játék uralásával, majd használd az új edzői tippeket, a továbbfejlesztett csapattársi AI-t és a részletes pozícióutasításokat, miközben a végső karriert építed.

  • Hódíts el több bajnokságot - A hőn áhított EA Sports Hockey League Cup mindig megragadható, mivel havonta új szezonok indulnak online.

  • Új megfélemlítési taktikák - Előre ütközz a védőkkel, gyakorolj nyomást a korongra, és fejezd be az ellenőrzéseket, hogy hibára kényszerítsd az ellenfeledet, mivel a játékosok elfáradnak, elpasszolják a passzokat, és a fizikai nyomás fenyegetése alatt elkerülik az ütközéseket.

  • Teljesen új sípszó utáni akció - Az akció sosem áll meg. Szembeszállhatsz az ellenfél játékosaival, befejezheted a csekkeket, megtorolhatod a késői kapura lövéseket, büntetéseket húzhatsz és verekedéseket kezdeményezhetsz - mindezt a játékvezető sípszava után.

  • Többjátékos támogatás - Élvezd a 2-7 játékos helyi és 2-12 játékos online támogatását, Xbox LIVE-on keresztül Xbox Achievementekkel.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework