EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Dead Space 3

-----------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
2000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer: VAN, XBox Live előfizetés kell hozzá

 

A Dead Space 3 a mélyűri rettegés kellős közepébe repíti a játékost a díjnyertes horror, akció és hanghatások segítségével.

A Dead Space 3 hajmeresztő, új kalandra invitál az ismeretlen Tau Volantis barátságtalan, fagyos bolygójára, ahol halálos és nagyon fejlett ellenségekkel, köztük vadonatúj nekromorfokkal, gigászi lényekkel és, a sorozat történetében először, fanatizált unitológus katonákkal kell megküzdenie. Szerencsére ezúttal nincs egyedül. A játékosok bármikor összeállhatnak egy barátjukkal a Dead Space 3 beugró/kilépő rendszerű kooperációs játékmódban. Ha úgy döntenek, hogy együtt gyűrik le a borzalmakat, további történetszálakat és játékmechanikát élvezhetnek, amik csak a kooperatív módban elérhető karakterrel, Carver őrmesterrel játszva lehetségesek.

Új, barátságtalan környezet – A Dead Space 3 izgalmas utazásra hívja a játékost az űr távoli zugaiba és egy fagyott, nekromorfoktól hemzsegő bolygóra. Tau Volantis planétáján a játékosnak halálos lavinákkal, veszélyes jégfalakkal és a vadon egyéb veszélyeivel kell megküzdenie.

Álljatok össze, és győzzétek le együtt a borzalmakat – Játszd végig a teljes történetet egyedül, vagy zökkenőmentesen csatlakozz be egy barátodhoz az új kooperatív módban. Az akció mindkét esetben intenzív, a kaland vérpezsdítő, az izgalmak felejthetetlenek. A kooperatív módban John Carver őrmester bőrébe bújva játszhatjuk a történetet.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework