EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Tom Clancy's HAWX 2

-----------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer: VAN, XBox Live előfizetés kell hozzá

 

Készen állsz a légi harcra?

A repülõgép-szimulátorok általában vagy túl egyszerűek, vagy túl bonyolultak, és csak rajongók igényeit elégítik ki. A HAWX 2 megpróbálta megtalálni az egyensúlyt a két véglet között.

A játékban az elit pilóták alkotta H. A. W. X. csapat tagjaként kell bizonyítanunk. A cselekmény három különbözõ szálon fut, így betekintést nyerhetünk az amerikai, az angol és az orosz egység életébe is.

A változatos küldetések során többféle vadászgépet is irányíthatunk (Eurofighter Typhoon, AC-130,  Harrier GR9...) Feladataink igen változatosak: van, hogy valamit/valakit meg kell védenünk az erõsítés érkezéséig, és van, hogy az éjszaka közepén, csendben kell megközelítenünk az ellenfél fõhadiszállását. A játékba új kihívásként bekerült a landolás és felszállás lehetõsége is. Ködös éjszakák során bizony nem egyszerű sérülés nélkül landolni az anyahajón. .

Új kihívások: Éjszakai küldetések, gyors rajtaütések, és légi tankolások teszik még izgalmasabbá a vadászgépek összecsapásait!
Valóságos helyszínek: A GeoEye műholdnak köszönhetõen minden terület a valóságos másáról lett mintázva, így tényleg úgy érezheted, mintha csak Skócia vagy épp Moszkva felett repülnél!
ERS: Az ERS kirajzolja neked a legmegfelelõbb röppályát, ezáltal nagyban megkönnyítve például a leszállást/felszállást, vagy az ellenfelek mögé kerülést.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework