EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Hunted The Demon's Forge

-----------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer: VAN, XBox Live előfizetés kell hozzá

 

Ketten is játszható akció szerepjáték a legendás fejlesztő Brian Fargo csapatától!

A Bethesda bejelentette legújabb szerepjátékát. A Hunted: The Demon's Forge című fantasy RPG játékot az InXile Entertainment készíti, aminek az a Brian Fargo a vezetője, aki annak idején a volt Interplay-nél dolgozott, és olyan játékok fejlesztésében vett részt, mint a Baldur's Gate, vagy a Fallout. A játékos két karakter közül választhatja ki a neki szimpatikusabbat, a másik karaktert pedig a gép fogja irányítani (Egyszemélyes módban), vagy pedig egy barátunk (Kooperatív módban). Lehetünk a Caddoc nevű emberi harcossal, aki főleg kardokkal irtja az ellenséget, vagy pedig egy E'lara nevű Elf amazonnal, aki íjjal felfegyverkezve támogatja őt a háttérből.

Kooperatív multiplayer alapú játék, ahol Te és a bajtársad ellenségek egész seregével kerülsz szembe. Két különböző karakter közül választhatsz: a gyors és szép Elara vagy a kegyetlen gyilkos, Cardov közül.
Elara a mágia és a lőfegyverek mestere, a távoli támadások a specialitásai. Cardov ezzel ellentétben az egy az egy elleni harcokban éli ki magát. Egyedül egyiken sem lehetnek sikeresek, egymásra vannak utalva, kiegészítik egymást. Egyesítsd tehát az erőiket és indulj el felfedezni Kala Moor titkait!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework