EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

The Penguins Of Madagascar Dr Blowhole...

-----------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
7000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

Kinect kell hozzá!

 

Játékosok száma: 1

Online Multiplayer: NINCS

 

A Madagaszkár című animációs film kommandós pingvinjei ismét visszatértek, és ezúttal is õrült kalandokban vesznek részt!

Dr. Blowhole, a gonosz delfin világuralomra akar törni - egyedül a Pingvinek állíthatják meg õt és hadseregét a terv végrehajtásában.

Skipper, Kowalski, Rico és Private 12 változatos pályán át bizonyíthatja, hogy õk az állatkert legügyesebb és leggyorsabb állatai, és hogy nem létezik számukra legyõzhetetlen akadály!

A Kinect kamera képességeire épülõ feladatok ráadásul még kellõképp le is fárasztanak, így tényleg a pingvinek bõrében érezheted magad...

Izgalmas logikai feladványok, ügyességi feladatok és minijátékok egész garmadája vár Rád és a pingvinekre, így a játék során egy percig sem fogsz unatkozni!

A pingvinek mind-mind eltérõ különbségekkel rendelkeznek, és ez kulcsfontosságú a feladatok megoldásakor - Skipper például csapatvezetõként az igazi, Rico robbanóanyagokkal takaríthatja meg az utat, Kowalski mérnökként jeleskedik, míg Private bármilyen szűk helyre befér!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework