EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Lego Indiana Jones 2

-----------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
7000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer: NINCS

 

Kedvenc Lego régész-professzorunk visszatért!

Dr. Jones kalandjait már mindenki kívülrõl ismeri, így azonban még sosem láthattuk. . Itt ugyanis a szereplõk, a helyszínek mind-mind legóból vannak fölépítve.
A játék elsõsorban a Kristálykoponya Királysága részre koncentrál, de a régebbi Indiana Jones-filmek is kaptak egy-egy kisebb fejezetet, így nosztalgiázásra is bõven van lehetõség. A sorozat összes fõbb szereplõjét irányíthatjuk, és mindenki eltérõ képességekkel bír: van, aki távolsági támadásokkal rendelkezik, van, aki nagyobbat ugrik, és így tovább...
A játékmenet ismét hozza a megszokott LEGO-minõséget: idõnk nagy részét felfedezéssel, gyűjtögetéssel és ugrándozással fogjuk tölteni. Újdonságként sokkal nagyobb a hangsúly a járműveken is, melyek segítségével gyorsabban közlekedhetünk, és új utakat nyithatunk meg. A pályák bizonyos részeire csak adott képességek (vagy tárgyak) birtokában juthatunk el, így egy-egy pályát többször is végig kell vinni, ha 100%-osan akarjuk teljesíteni a játékot.

Építõkocka-Indy: Játszd újra a filmek eseményeit legó-díszletek közt, új stílusban! Kalandozz jól ismert szereplõk oldalán, és gyűjts össze minél több pontot a különbözõ extrák megnyitásához!
Kooperatív mód: Játssz egy barátod oldalán! Dolgozzatok össze, és jussatok el a pálya eddig elérhetetlennek hitt részeire!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework