EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Dishonored

----------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Tapasztald meg a Dishonored végleges gyűjteményét az Év játéka kiadással. Ez a teljes gyűjtemény tartalmazza a több mint 100 Game of Year-díjat nyert Dishonoredot, valamint annak összes kiegészítő tartalmát - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches és Void Walker's Arsenal.Az Arkane Studios, az Edge Online 2012-es Év Stúdiója által fejlesztett Dishonored egy magával ragadó, első személyű akciójáték, amelyben egy természetfeletti bérgyilkost alakítasz, akit a bosszú hajt. A Dishonored rugalmas harcrendszerével kreatívan likvidálhatod a célpontjaidat, miközben kombinálod a rendelkezésedre álló természetfeletti képességeket, fegyvereket és szokatlan kütyüket. Üldözd ellenségeidet a sötétség leple alatt, vagy támadj rájuk könyörtelenül, kivont fegyverrel, frontálisan. Az egyes küldetések kimenetele a döntéseid alapján alakul.

Jellemzők

  • A dunfalvi kés: A The Knife of Dunwallban Daud, a legendás bérgyilkos szerepébe bújhatsz, aki megölte a császárnőt. Miután meggyilkoltad a császárnőt, és örökre megváltoztattad Dunwall sorsát, elindulsz a megváltás keresésére.
  • A Brigmore-i boszorkányok: Folytasd az utadat a legendás orgyilkos, Daud szerepében a The Brigmore Witches című játékban. Daud történetének befejezése ellentétbe sodor a háborúzó bandák frakcióival és a veszélyes Brigmore-i boszorkányszövetséggel.
  • Dunwall City Trials: A Dunwall City Trialsban teljesen új módon tapasztalhatod meg a Dishonored rugalmas harcrendszerét, a lopakodós játékmenetet és a különleges helyszíneket, miközben 10 különböző pályán haladsz végig, amelyeken különböző kihívások várnak rád.
  • Void Walker's Arsenal: A Void Walker's Arsenal kiegészítő csomaggal négy olyan tartalomcsomaghoz juthatsz hozzá, amelyek korábban csak a Dishonored előrendelésével voltak elérhetők. Ezek a csomagok egyedi karakterbónuszokat, további csontvarázslóhelyeket és még sok mást kínálnak.
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework