EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Ruse

----------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------------
3000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Az R.U.S.E. egy valós idejű stratégiai (RTS) játék, amely egy forradalmi megtévesztő játékmechanikát használ, amely teljesen új dimenziót ad a klasszikus frakció- és nyersanyaggyűjtésen alapuló harctéri akcióhoz. Ez a mechanika lehetővé teszi és ösztönzi a játékosokat, hogy a félrevezetés kifinomult taktikáit alkalmazzák, amelyek ugyanolyan fontosak, mint bármely más harctéri taktika a játékban elért általános sikerhez. A további fontos funkciók közé tartozik a konfliktus hat, történelmileg pontos szövetséges és tengelyhatalmi nemzet frakciója, mindegyik sajátos egységekkel, a stratégia fontosságát felnagyító hatalmas térképek és a többjátékos támogatás akár nyolc játékos számára.

A játék főbb jellemzői

  • RTS akció, amely magában foglalja a megtévesztés mesterévé válást a csatatéren, olyan taktikákat használva, mint a csalétek, álcázás, rádiócsend, megfejtés az ellenség félrevezetésére.

  • Tapasztald meg a háborút stratégaként, aki gépesített és gyalogos egységek hatalmas spektrumát irányítja.

  • Válassz hat tengelyhatalom vagy szövetséges hatalom közül, sajátos egységekkel, képességekkel és taktikai hajlamokkal.

  • Teszteld stratégiai képességeidet gyors tempójú, addiktív ellenfélharcokban, akár 8 játékos számára.

  • A R.U.S.E. százszor nagyobb térképeket jelenít meg, mint a hagyományos RTS-játékokban, ami példátlan méretűvé teszi a stratégia emelését, és sokkal nagyobb mélységet ad a megtévesztésnek.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework