EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Hitman Absolution

------------------------------------------------------------------
-HITMAN ABSOLUTION XBOX360+XBOX ONE-
-HASZNÁLT TERMÉK-
------------------------------------------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK!

 

Hitman Absolution Xbox One Kompatibilis Xbox 360

 

HITMAN: ABSOLUTION az eredeti bérgyilkos eddigi legszemélyesebb szerződését követi. Az ügynökség által elárult és a rendőrség által üldözött 47-es ügynök egy korrupt és eltorzult világban találja magát a megváltást keresve.

A játék főbb jellemzői

 

  • Szerződések mód - Hozzon létre saját, egyéni találatokat a szint, a célpontok, a fegyverek és a merénylet szabályainak kiválasztásával egy új, innovatív online módban, ahol a létrehozott szerződéseket megoszthatja, és a megkeresett pénzzel fegyvereket, fejlesztéseket és álruhákat oldhat fel.

  • A választás szabadsága - Leselkedj az árnyékból, vagy rohanj fegyverrel a kezedben a teljesen kidolgozott játékmechanikának és a kifinomult mesterséges intelligencia-rendszernek köszönhetően, amely minden taktikádra valósághűen reagál.

  • Élő, lélegző világ - A robusztus és emlékezetes karakterek életre kelnek a képernyőn a kiváló hollywoodi színészek segítségével, így a HITMAN: ABSOLUTION minden pillanata történetté válik.

  • Álruhák - Az álruhák hatalmas választékával megszemélyesítheted áldozataidat, és beleolvadhatsz a körülötted lévő világba, új akciókat, lehetőségeket és a meglepetés erejét biztosítva számodra.

  • Ösztönös mód - Előre jelezd ki az ellenséges őrjáratokat, azonosítsd a fegyvereket és a menekülési útvonalakat, és ideiglenesen javítsd fel az álcádat - még "célba lövöldözésben" is részt vehetsz, teljes mértékben kihasználva szakértő mesterlövészként szerzett képességeidet, hogy stílusos hatékonysággal tisztíts meg egész szobákat.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework