EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Earth Defense Force Insect Armageddon

-------------------------------------------------------------------------
-EARTH DEFENSE FORCE INSECT ARMAGEDDON-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-------------------------------------------------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK!

 

Earth Defense Force Insect Armageddon

 

Earth Defense Force Insect Armageddon: óriás rovarok és idegenek ezrei pusztítanak ismét a Földön, és csak a Földvédelmi Erő tudja megállítani őket. Védd meg New Detroit városát a minden eddiginél nagyobb és gonoszabb fertőzés ellen. Pusztítsd el ezeket a szörnyeket mindenáron, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egész városrészeket kell rommá változtatnod.

Játékmenet

A sorozat első játékához hasonlóan az Earth Defense Force: Insect Armageddon egy harmadik személyű lövöldözős játék, amely nyers arcade elégedettséget kínál egy gigantikus modern léptékben, miközben a játékosok hullámról hullámra szállnak szembe az idegen rovar és robot ellenséggel. A játék teljesen elpusztítható környezetet is kínál a kitalált New Detroit városában. A játékmenetbeli fejlesztések a korábbi játékhoz képest a következők: javított grafika, több fegyver (most már több mint 300), új fegyverfeloldó rendszer, négy fejleszthető páncéltípus, helyi osztott képernyős játék, valamint online akció, és speciális online módok.

A játék főbb jellemzői

  • Új Intenzív csapat alapú akció 3 játékos online többjátékos móddal a kezdetektől a végéig, és 6 játékos túlélő móddal.
  • Az osztott képernyős kooperatív játék visszatér a helyi többjátékos akcióhoz
  • Hardcore 'Inferno Mode' az elit játékosoknak
  • Az EDF védjegyévé vált játékmenet, ahol több ezer nyüzsgő óriásbogarat és robotot kell megölnöd egy teljesen elpusztítható városban.
  • Több mint 300 fegyver: rohamlövegek, rakétavetők, energiafegyverek, mesterlövészpuskák, gránátvetők és még sok más fegyver
  • Négy fejleszthető páncéltípus: Jetpack, Battle, Tactical és Trooper.
  • Hatalmas újrajátszhatóság az arcade stílusú pontozásnak, a rengeteg összegyűjthető fegyvernek és a többféle nehézségi szintnek köszönhetően minden játékmódban.

 

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework