EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Madden NFL 11

--------------------------------
-MADDEN NFL 11-
-HASZNÁLT TERMÉK-
-------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK!

 

Madden NFL 11

 

Madden NFL 11 újradefiniálja a labdarúgás élményét. Egyszerűbb: A teljesen új GameFlow-rendszer 350 játéktól 1-ig egy NFL irányító sisakjába ültet, hogy egy autentikus, szituációs játéktervet hajts végre, játékról játékra. Gyorsabb: A 60 perces játékidők mindössze 30 percre csökkentek; tölts több időt a pályán, és kevesebbet a playbookkal. Teljes játékok, feleannyi idő alatt. Mélyebb: A Madden NFL 11 funkciókban gazdag, beleértve a teljesen új 3 a 3 elleni online csapatjátékot, a továbbfejlesztett animációkat, az intuitívabb vezérlést és a Madden NFL Ultimate Teamet... mindezt a sport legizgalmasabb hangjának, Gus Johnsonnak a play-by-playjéhez. Madden NFL 11 Egyszerűbb. Gyorsabb. Mélyebb, mint valaha. 

A játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a Madden NFL újradefiniált online élményét, valamint az izgalom új szintjét a felújított hangbemutatóval, a fülkéből és a pályáról is.

  • A vadonatúj GameFlow playcall rendszer minden eddiginél jobban belehelyez téged egy NFL irányító sisakjába, lehetővé téve, hogy autentikus NFL játékterveket hajts végre játékról játékra.

  • Játsszon meccseket feleannyi idő alatt a teljesen új playcall-rendszerrel, hiszen kevesebb mint 30 perc alatt átélheti egy teljes meccs drámáját és izgalmát.

  • A teljesen új Dual Stick Control drasztikusan csökkenti a labdavezető gombfüggőségét a jobb és a bal botkormányhoz rendelt billentyűmozdulatokkal.

  • Az új edzői tippek automatikusan megállítják a játékot a kritikus pontokon, hogy segítsenek elmagyarázni az egyes szituációkat, ahogy azok kibontakoznak.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework