EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Operation Flashpoint Dragon Rising

-----------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
------------------------------------
2000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

A Flashpoint: Dragon Rising művelet egy játék egy fiktív konfliktusról az egyik Szahalin-szigeten, egy olyan konfliktusról, amelyet globális szinten kitörési veszély fenyeget. A játékos egy amerikai katona szerepet tölt be, amely a szövetséges haderő része, a túlerőben lévő kínai erők ellen harcolva küzd a sziget irányításáért.

A játék középpontjában egy kampányelbeszélés áll, amely a játékosoknak sokféle szerepet ad a szövetséges erőkben, a tengeri gyalogságtól, a tankparancsnoktól, a különleges erőktől és a helikopter kapitányától kezdve.

A játék hihetetlenül valósághűen ábrázolja a háborút, gondosan odafigyelve a fegyveres erők fegyvereinek, felszerelésének és taktikájának részleteire. Az akció az intenzív tűzharcoktól a lassabb taktikai döntések meghozataláig terjed a küldetés céljainak legmegfelelőbb megvalósításában.

A legkönnyebben elérhető, vonzó és zsigeri homokozó lövő - Több mint 100 hitelesen modellezett járművet és fegyvert tartalmaz, és a játékosok képesek lesznek irányítani a többkomponensű járműveket, beleértve a harckocsikat, a gyalogsági harcjárműveket, az APC-ket, a támadó és a segédhelikoptereket.

A játék szabadsága - A játékosoknak egyensúlyba kell hozniuk a nyers erőt a taktikák intelligens használatával és a valós célokat tartalmazó, le nem írt küldetésekkel, mint például egy barátságos egység visszavonulása vagy rövid hatótávolságú visszajárások végrehajtása.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework