EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Homefront

----------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
----------------------------------
2000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Homefront egy első személyű lövöldözős játék, amelyben a játékosoknak túl kell élniük és befolyásolniuk kell egy fiktív jövőbeli forgatókönyvet, amelyben Amerikát gazdaságilag elpusztították és egy idegen hatalom megszállta. Az elsöprő elnyomással szemben döntened kell, hogy behódolsz-e a katonai erőknek, felveszed-e a harcot az ellenséggel, vagy akár a megszállókkal is összefogsz. További funkciók: John Milius hollywoodi forgatókönyvíró által írt egyjátékos kampány, online többjátékos támogatás akár 32 játékos számára, szárazföldi és járműves harc, és még sok más.

Csatlakozz az Ellenálláshoz, állj össze és harcolj a szabadságért egy elsöprő katonai erővel szemben a Homefront John Milius ("Apokalipszis most", "Vörös hajnal") által írt lebilincselő egyjátékos kampányában. Állj egy sor emlékezetes karakter mellé, miközben egy érzelmes cselekmény bontakozik ki ebben a félelmetesen hihető, közeli jövőbeni világban. Tapasztald meg a zsigeri, filmszerű első személyű lövöldözős akciót, miközben gerilla taktikával küzdöd át magad a megszállt USA-ban, és katonai járműveket és fejlett dróntechnológiát kommandírozol az ellenség legyőzéséhez.

A játék főbb jellemzői

  • Rémisztően hihető közeli jövő világa - A megszállt USA rémálomszerű víziójában a megszokott idegenbe torkollik.

  • Harcolj egy ügyért - Csatlakozz emlékezetes karakterekhez, miközben ellenállási sejted gerillaháborút folytat a szabadság nevében, elsöprő katonai esélyekkel szemben.

  • Légy szemtanúja a háború emberi áldozatainak - John Milius tollából származó megragadó történet, amelyet magával ragadó, interaktív, 1. személyű vágott jeleneteken keresztül mesél el.

  • Tapasztald meg a robbanékony FPS játékmenetet - harcolj a gyalogsági és járműharc dinamikus keverékével a lebilincselő egyjátékos kampányban, amely intenzív, emlékezetes jelenetekkel büszkélkedhet.

  • Vívd meg a csatát online - Tapasztald meg a nagyszabású többjátékos akciót, mint még soha korábban az epikus gyalogsági és járműháborúban, akár 32 játékos online részvételével.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework