EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

---------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
4000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Epikus méretű vihar. A kritikusok által elismert Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm sorozat 2013-ban visszatér PS3-on és X360-on, és ünnepli a várva várt főnökcsaták visszatérését, valamint vadonatúj funkciókkal köszönti a játékélményt megújító újdonságokat. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 még magával ragadóbb, még hűségesebb és még extrémebb, és a valaha videojátékban látott legepikusabb Naruto élményt kínálja majd. Dattebayo!

A játék főbb jellemzői

  • Abszolút elmélyülés - A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 a valaha készült legmagával ragadóbb és legepikusabb Naruto játékot kínálja.

  • Nagyobb léptékű főnökcsaták - A főnökcsaták visszatértek, és lenyűgözőbbek, mint valaha. Készülj fel arra, hogy egy egész falun keresztül csatázz egy hatalmas boss-csatában Kilencfarkúval.

  • Hiteles Naruto élmény - Játszd végig az anime-alapú történetmódot, és éld át újra az animációs sorozat legújabb eseményeit soha nem látott hűséggel.

  • Kilencfarkú támadja Konohát - A Story mód Kilencfarkú heves inváziójával kezdődik! Segíts Hiruzennek és Minatónak megvédeni a falut az Álarcos Ember és Kilencfarkú ellen.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework