EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Persona 4 Arena

-----------------------------------
- XBOX 360 -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------------
7000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Persona 4 Arena a műfaj mestereivel, az Arc System Works-szel együttműködve fejlesztett Persona 4 Arena gyönyörű, kézzel rajzolt, nagy felbontású 2D anime stílusú harcosokat és színes, túlzó speciális effekteket használ, hogy életre keltse a kritikusok által elismert, rendkívül népszerű Persona 3 és Persona 4 harcosainak névsorát. A Persona 4 Arena az iparág egyik legelismertebb 2D-s verekedős játékfejlesztőjének eredeti, hardcore harci motorjával megtámogatva a nagyra becsült sorozat eddigi legnagyobb és legjelentősebb bővítését jelenti.

 

  • Együttműködés a műfaj mestereivel, az Arc System Works-szel: A BlazBlue és a Guilty Gear harcjátékokért felelős stúdióval közösen fejlesztették.

  • Konzol-exkluzív funkciók és tartalmak: Az otthoni konzolos kiadás számos új funkciót tartalmaz majd az Arcade verzióhoz képest, beleértve a teljes Story módot és az online többjátékos módot!

  • A díjnyertes Persona 3 és 4 karakterei és helyszínei: A díjnyertes Persona 3 és 4 szerepjátékokon alapuló karakterek gyönyörű, kézzel rajzolt 2D anime stílusú sprite-jai különleges csemegét jelentenek az Atlus és a műfaj rajongói számára.

  • Eredeti, hardcore harci mechanika: Az Arc System Works hagyományaihoz hűen a P4A úgy néz ki és olyan érzés, mint semmi más. Minden harcos támadásai a Personájukhoz, a megidézett belső erejükhöz kötődnek, ami tovább növeli a mélységet és a komplexitást.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework