EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Dead Or Alive 5 Last Round

-----------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
8000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-2

Online Multiplayer: VAN, XBox Live előfizetés kell hozzá

Kontroller vibráció: VAN

Tárhely szükséglet: 11 GB minimum

 

 

Végre elérhető Xbox One tulajok számára is a legendás DOA sorozat ötödik része!

A Dead or Alive 5 Last Round az alapjátékhoz képest azonban nemcsak feljavított és megszépült küllemet kap, hanem rengeteg friss tartalmat is, ezáltal az összes korábban debütált DLC felhozatala mellett több mint 300 új ruha, frizura és egyéb kiegészítő vár harcosainkra, ráadásul a Dead or Alive 5 Ultimate-ből is importálhatjuk a tartalmakat, ha az már a gyűjteményünket erősíti. Az alkotás egyébiránt a játékmenet tekintetében természetesen mit sem változott az újgenerációs kiadással, ezáltal ismét nagymellű bikinis lányokkal, valamint a Ninja Gaiden-, és a Virtua Fighter-sorozatokból ismert harcosokkal eshetünk egymásnak csodaszép, rombolható környezetben, az árkád verekedős játékok sajátosságaival a középpontban.

  • Ha azt hitted, hogy a női főhősök törékenyek és esetlenek, itt az idő, hogy kipróbáld a Dead or Alive 5 Last Round ot, ahol igazi bombázókat küldhetsz a ringbe - akár a többjátékos módban is!
  • Válassz a tucatnyi harcos közül, akik mellett nem csak szemrevaló lányokat, hanem  a Ninja Gaiden- és a Virtua Fighter-sorozatok ismert szereplőit is megtalálhatod!
  • Válaszd az XBox One változatot, és éld át a nagy bunyót soha nem látott részletességgel, igazi újgenerációs grafika társaságában!
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework