EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Minecraft

-----------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
12000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-4 

Online Multiplayer: VAN, XBox Live előfizetés kell hozzá

Kontroller vibráció: VAN

Tárhely szükséglet: 1 GB minimum

 

A ma is népszerű sikerjáték végre elérhető Xbox One-on is!

A Microsoft újgenerációs konzolját, avagy az Xbox One-t is célba vette a játékvilágban szó szerint őrületet és egy új divathullámot is elindító Minecraft, amely az Xbox 360-as változathoz képest sokkal nagyobb és sokkal szabadabb, mondhatni végtelen lehetőségekkel kecsegtető játékélményt kínál.

Habár a Minecraft Xbox One Edition a realisztikus megjelenítésre is képes Xbox One-ra érkezik, de a fejlesztők továbbra sem tartják fontosnak a küllemet, így a játék megmarad a pixelvilágban, cserébe azonban hatalmas szabadság mellett megépíthetjük saját virtuális világunkat, méghozzá a nappali kanapéján ücsörögve.

A Minecraft Xbox One Edition nem más, mint a korábbi generációs Minecraft minden téren jobb és bővebb változata, amelyet egyedül vagy barátaink oldalán is kiélvezhetünk majd.

Fedezz fel, építs és uralkodj! A végtelen lehetőségek hazája vár rád a Minecraft betöltésével. Itt tényleg mindent megtehetsz! Álmodd meg saját világodat, valósítsd meg, de vigyázz, mert ha leszáll az éj, üldözőből könnyedén üldözötté válhatsz! Engedd szabadon képzelőerődet és kreativitásodat. Erről szól címszavakban a Minecraft Xbox One Edition!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework