EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Call of Duty Black Ops Cold War

-----------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

 

Játékosok száma: 1-4

Online Multiplayer: VAN, Live előfizetés kell hozzá

Kontroller vibráció: VAN

4K / HDR: VAN

Xbox One X Enhanced: IGEN

 

A legendás fps sorozat visszatért!

A legendás Black Ops sorozat visszatért a Call of Duty: Black Ops Cold War játékkal, amelyik a rajongói favoritnak, az eredeti Call of Duty: Black Ops játéknak a közvetlen folytatása.

A Black Ops Cold War révén az 1980-as évek hidegháborús korszakának erőszakos geopolitikai küzdelmeinek közepette találhatod magadat. Semmi sem az, aminek látszik a magával ragadó, egyjátékos küldetésben, ahol a játékosoknak történelmi személyekkel és kemény igazságokkal kell szembenézniük, amint végigverekszik magukat a világ olyan legendás helyszínein, mint amilyen Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország, a KGB központja a Szovjetunióban stb.

Kövesd az elit alakulat tagjaként a Perseus nevű baljós figurát, akinek küldetése, hogy destabilizálja a globális hatalmi viszonyokat, és ezáltal megváltoztassa a történelem folyamát. Ereszkedj a globális összeesküvés kellős közepébe a legendás karakterek (Woods, Mason és Hudson), valamint új operátorok oldalán, és állítsatok meg egy több évtizede formálódó akciót.

A küldetésen kívül a játékosok a fegyverek és felszerelések hidegháborús arzenálját hozhatják be a többjátékos és Zombies mód következő generációjába.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework