EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Overwatch Origins Edition

-----------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
-----------------------------
7000 Ft

Leírás

HASZNÁLT TERMÉK

XBox Live előfizetés kell hozzá!

 

Játékosok száma: 1

Online Multiplayer: VAN, Live előfizetés kell hozzá

Kontroller vibráció: VAN

4K / HDR: VAN

Xbox One X Enhanced: IGEN

 

A világnak új hősökre van szüksége a Blizzard pörgős mmo-fpsében!

HARCOLJ A JÖVŐÉRT
Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök.
Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch.
Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott.

VÁLASSZ EGY HŐST
Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős.

JÁTSZD EL A SZEREPED
Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet.

CSAPATALAPÚ CÉLOK
Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King's Row soron keresztül, a csatamező az egész világ.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework