EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Dragon Ball Z: Kakarot

---------------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Játékosok száma: 1

 

Éld újra Goku és más Z-harcosok történetét a DRAGON BALL Z: KAKAROT játékban!

A legendás küzdelmek mellett fedezd fel az életet is a DRAGON BALL Z világában, amint együtt harcolsz, halászol, eszel és edzesz Gokuval, Gohannal, Vegetával és másokkal.

Fedezd fel az új területeket és kalandokat, amint továbbhaladsz a történetben, és erős köteléket alakítasz ki a DRAGON BALL Z többi hősével.

Ismerd meg a DRAGON BALL Z játék történetét a legendás történetektől a könnyed mellékküldetésekig, beleértve az olyan, eddig még nem látott történetmorzsákkal, amelyek először adnak választ a DRAGON BALL lore néhány égető kérdésére!

Játssz le legendás DRAGON BALL Z-küzdelmeket páratlan stílusban. Harcolj óriási csatamezőkön és elpusztítható környezetekben, és vegyél részt a legendás főellenségek (pl. Raditz, Frieza, Cell stb.) elleni csatákban. Növeld erőszintedet a szerepjáték-mechanika segítségével, és nőj fel a kihíváshoz!

Ne érd be azzal, hogy Z-harcosként harcolsz. Élj is úgy, mint ők! Horgássz, repülj, gyakorolj, és harcold végig magad a DRAGON BALL Z történetein, miközben barátokat szerzel és kapcsolatokat építesz ki a DRAGON BALL karaktereivel.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework