EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

DmC Devil May Cry: Definite Edition

---------------------------------
- XBOX ONE -
- HASZNÁLT TERMÉK -
---------------------------------
5000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK!

 

Játékosok száma: 1

 

A DmC nem egy szokványos folytatás, hanem egy reboot (egy alternatív történet) amiben vannak démonok, angyalok, Vergil és Dante, de mégis... semmi sem olyan, amilyennek megismerhetted!

A goth elemeket, a dinamikusan változó pályákat, és a szókimondó, nyersebb stílusú Dantét sokan legalább annyira megszeretették, mint az eredeti verziót. A  DmC: Devil May Cry – Definitive Edition  több, mint a már megszokott újrakidások. Az természetesen már alapelvárás az ilyen játékoktól, hogy a grafika legyen még szebb, mint korábban, a DmC-ben magasabb felbontású textúrák, szebb effektek, és 60fps-es, folyamatos játékmenet vár majd.

Ezen felül további extrákat kapsz majd: átalakították a harcrendszer problémásabb elemeit, hogy még jobb, még embert próbálóbb legyen a játék – és ha mindez nem lenne elég, akkor új nehézségi fokozatokat is kapsz majd, rögtön többet is! A csomagban megtalálhatod majd a DmC-hez kiadott DLC-t is, a  Vergil's Downfallban Dante testvérét, a csak és kizárólag karddal harcoló Vergilt irányíthatod  – és az új kiadásban végre a Bloody Palace játékmód is elérhető lesz az új karakter számára is.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework