EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Devil May Cry HD Collection

----------------------
-XBOX ONE-
-ÚJ JÁTÉK-
---------------------
6000 Ft

Leírás

ÚJ JÁTÉK 

VEREKEDŐS-KALANDJÁTÉK

 

A népszerű stílusos akciójátékok Devil May Cry, Devil May Cry 2 és Devil May Cry 3 Special Edition egy gyűjteményben térnek vissza!.

A sorozat főhőse a félvér születésű Dante, akinek apja egykor egy nagy démonharcos volt, de fellázadt fajtája ellen az emberek védelme miatt. Dante édesanyja halálát és testvére, Vergil elvesztését akarja megbosszulni azokon, akik elvették tőle családját. Ehhez szüksége van a természetfeletti képességeire, a kardjára, a pisztolyaira, s a kalandokra, amiket átélhetünk.

A játék középpontjában a harcok állnak, amiben az ellenségek leölése, a sérülések elkerülése, a lehető legkevesebb Visual Star használata, s a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni kell egy küldetést. Minden játék küldetéssel lett alkotva. Egy küldetés végén (minden játékban eltér) rangsorolja (D, C, B, A, S), hogyan is teljesítettük egy küldetést. A rangok minden játékban más szónak a rövidítése.

A játékban ugyan úgy helyet kapott a logikai rejtvények megoldása, fontos tárgyak megszerzése, majd felhasználása. A Devil Trigger használata gyors mozgást biztosít, nagy erőt valamint egy karakter démoni alakot ölthet vele.

A játékok alatt megszerezhető Red Orbs-szal a fegyvereink erejét megnövelhetjük, de meg van adva, mennyitől lehet.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework