EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

---------------------------------
-XBOX ONE-
-HASZNÁLT JÁTÉK-
---------------------------------
6000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Üdvözöljük Neighborville-ben, ahol minden rendben van. Kivéve, hogy egy őrült új tűlevelű konfliktus van kialakulóban az agytalanok és a botanikusok között! Mit fogsz csinálni? Hívd a termést? Talajozza a növényeit? Készülj fel arra, hogy füvet rúgj egy növény-zombi-konfliktusban, amely elviszi Neighborville külsejére és vissza.

Minden karakter testreszabása a csatához Csatlakozzon a legújabb virágzáshoz a növények és zombik közötti ősrégi harcban 20 teljesen testreszabható osztállyal induláskor, beleértve a Team Play osztályt minden frakció számára. Vigye be az egyes karakterosztályok egyedi képességeit hat PvP módba, beleértve az új Battle Arénát is, és tapasztalja meg a harc elképesztő izgalmát.

Merészkedjen el Neighborville külső peremére A feszültség a terepen három szabadon bejárható régióval és egy PvE móddal bővült, amelyek Neighborville városán túl is terjednek. Állj össze három barátoddal a Giddy Park közösségi régiójában, és vedd vissza a Weirding Woodst, ​​a Mount Steep-et és a Neighborville Town Centre-t. Itt a növekedés ideje!

Játsszon kedvenc embereivel minden módban Csatlakozzon más játékosokhoz, hogy minden módban megtapasztalhassa az osztott képernyős kanapé-kooperációt*. Lépj kapcsolatba akár három játékossal, és harcolj a virágzó, szabadon barangoló régiókon keresztül, vagy ugorj be a harcba akár 24 játékossal online többszereplős játékban egy óriási külvárosi csatában.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework