EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Shadow Warrior

--------------------------------------------
-XBOX ONE-
-HASZNÁLT TERMÉK-
--------------------------------------------
6000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

 

Újgenerációs konzolokra is megjelenhet a Duke Nukem 3D fejlesztőcsapataként elhíresült 3D Realms legendás FPS-e, avagy a Shadow Warrior – méghozzá dobozos formában, megszépült küllem és rengeteg extra társaságában.

A korábban csak PC-n napvilágot látott alkotásban Lo Wang oldalán egy igazán véres kalandot élhetünk át, amelynek során a legklasszikusabb formájában ismerhetjük meg az FPS-műfajt, méghozzá nemcsak a szokványos fegyverek és kiegészítők társaságában, hanem egy szamuráj karddal a repertoárban, amellyel akár apró darabokra is felszeletelhetjük ellenfeleinket.

Az egyszerű és lényegre törő történet során a Shadow Warriorban fegyveres ellenfelekkel és más világból érkezett démoni teremtményekkel egyaránt meg kell majd harcolnunk, miközben szabadon felfedezhetjük az egyes pályákat, megoldhatjuk a fejtörőket és összecsaphatunk a legvérszomjasabb főellenfelekkel. 

 

  • Éld át újra a legendás Shadow Warrior élményét kibővített tartalom, és az Xbox One-on igazi újgenerációs grafika társaságában!
  • Itt az idő, hogy felidézd a műfaj alapjait – méghozzá a Duke Nukem 3D fejlesztőinek legendájával!
  • Rengeteg pálya és tonnányi ellenfél vár rád, miközben te döntesz, hogy hagyományos fegyverekkel, természetfeletti képességeiddel vagy egy pengeéles karddal kaszabolod le őket!
Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework