EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

World War Z: Aftermath

------------------------------------
-XBOX ONE-
-HASZNÁLT TERMÉK-
------------------------------------
10000 Ft

Leírás

HASZNÁLT JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

A World War Z: Aftermath egy kooperatív zombis lövöldözős játék, amelyet a Paramount Pictures nagysikerű mozifilmje ihletett, és az eredeti World War Z játék folytatása, amely több, mint 15 millió játékoshoz jutott el. Fordítsd meg a háború kimenetelét konzolon és PC-n, teljes cross-play támogatással! Játssz egyedül, vagy csatlakozz három barátodhoz, és verd vissza a zombik seregét a világ minden táján. Foglald vissza Vatikánvárost Rómában, és csatlakozz a túlélőkhöz Kamcsatka félszigetén egy mindent eldöntő csatában.

A World War Z: Aftermath az eredeti játék Game of the Year kiadásának minden tartalmát magában foglalja, plusz vadonatúj küldetéseket is kínál. Új és visszatérő szereplőkkel is találkozhatsz, a harcban pedig brutális, új közelharci mozdulatokat, egyedi képességeket és akár egyszerre két fegyvert is használhatsz. Új szörnyek is megjelennek a színen: a zombik mellett például már vérszomjas, fertőzött patkányok is az életedre törnek.

Használd ki az újgenerációs hardverek erejét, és játssz akár 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel! Fedezd fel az új Horda Mód XL lehetőséget, ahol egyre nehezedő hullámokban érkeznek a zombik vég nélkül, sokkal több zombival egyszerre a képernyőn, mint korábban bármikor. Most először pedig nemcsak külső, hanem belső nézetből is átélheted az akciót. Válassz nyolc kaszt közül, fejleszd őket a részletes perk rendszerrel, szabd testre a fegyvereket, és teljesíts napi küldetéseket speciális jutalmakért! Ez a zombiháború garantáltan emlékezetes lesz.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework