EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Valhalla Hills Definitive Edition

-----------------------
-XBOX ONE-
-ÚJ TERMÉK-
-----------------------
6000 Ft

Leírás

ÚJ JÁTÉK

1 JÁTÉKOS

 

 

Egész életét az asgardi istenek szolgálatában tölti. Becsületes halált halt, és kiérdemelte helyét a Valhalla csarnokaiban. De amikor bekopogtak a menny kapuján, hogy megkapják végső jutalmukat, senki sem válaszolt. Odin hátat fordított az emberiségnek. És ez mind a te hibád.

A Valhalla Hillsben te vagy Leko - Odin legkisebb fia, akit apja Midgardba száműzött, mert nem felelt meg az elvárásainak.

Jobban érdekel az épületek építése, mint a fosztogatás, és most otthonodtól távol találod magad egy csapat elégedetlen, nemrég elhunyt izompacsirtával. Az egyetlen jó dolog ebben az egészben az, hogy újdonsült társaidat az égi dicsőségbe kell vezetned az egyetlen általad ismert módon.

Most a száműzött viking harcosok csapatát kell átvezetned a Valhalla-hegységen, ahol egy mágikus kapu várja, hogy elvezessen az istenek birodalmában elfoglalt jogos helyetekre.

De az utad kihívásokkal teli lesz, és a vikingeknek először egy dologról kell gondoskodniuk... a túlélésről!

Jussatok el az egyes hegyek tetején lévő portálhoz, és kiáltsátok elég hangosan a csatakiáltásotokat, hogy az istenek meghallják. Ha az istenek nem adják meg népednek a megérdemelt jutalmat, akkor vedd el te magad, akár fejszével a kezedben.

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework