EGYENÉRTÉKŰ JÁTÉKOT 1000 illetve 2000 FT-OS CSEREDÍJÉRT CSERÉLÜNK!

Diósdon telefonon előre egyeztetett időpontban

Telefonszám : +36704559494

www.facebook.com/arthur.konzolkonzul

Nincs kép beállítva

Call of Duty Modern Warfare 3

-------------------
-COD MW3-
-ÚJ TERMÉK-
-------------------
27000 Ft

Leírás

ÚJ TERMÉK!

 

Alkalmazkodj vagy elbuksz!

A Call of Duty: Modern Warfare II folytatásában Captain Price és a Task Force 141 szembeszáll a mindent elsöprő fenyegetéssel. Az ultranacionalista háborús bűnös, Vlagyimir Makarov kész kiterjeszteni hatalmát az egész világon és a Task Force 141-et olyan harcra késztetni, mint még soha.

A harcok során fontos döntéseket kell hoznod a küldetések alatt. A jellegzetes, filmszerű kampányküldetéseken kívül nyílt küldetéseket is játszhatsz, ahol még több döntési lehetőséged van. Szabadon dönthetsz, hogy lopakodsz vagy nyíltan támadsz.

Ideje a régi küldetéseket teljesíteni és újakat kezdeni!

A Call of Duty ezzel a résszel a 20. évfordulóját ünnepli a valaha volt egyik legnagyobb multiplayer map gyűjteménnyel. Az eredeti Modern Warfare II (2009) 16 térképét modernizálták új módokkal és funkciókkal, melyek már megjelenéskor elérhetőek lesznek. Ezen kívül 12 vadonatúj 6v6 map lesz elérhető a megjelenés után.

Egy új Ground War térkép is elérhető lesz, melyek innovatív játékterekkel és a népszerű War Mode epikus visszatérésével lesz játszható.

Új nyitott zombi világ.

Most először tudsz más osztagokkal összefogni és harcolni a hatalmas előhalott hordákkal a valaha volt legnagyobb Zombie térképen. A Modern Warfare Zombies (MWZ) egy új Treyarch Zombies sztorit mesél el küldetésekkel, alapvető zombi funkciókkal és felfedezendő titkokkal. Készülj fel a nyílt PvE túlélési élményre a Call of Duty történetének legnagyobb ellenségei ellen!

Tetejére
JSN Force 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework